Utgångspris: 1 100 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Oxhagsvägen 2C

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 63,5 m²
  • Byggår: 1964

Varmt välkommen till denna hemtrevliga tvåa i Oxhagen. Detta charmiga hem är i utmärkt skick och håller en hög standard med sina optimalt utnyttjade 63,5 kvadratmeter. I denna bekväma tvårumslägenhet endast en halv trappa upp njuter du av ljusa och luftiga utrymmen. Här väntar en underbar bostad på dig, redo för att flyttas in i och njutas av.

Planlösningen inkluderar en inbjudande hall med utmärkt förvaring i form av skjutbara spegelgarderober. Direkt till vänster öppnar sig ett nyrenoverat kök med modern och tidlös stil, som erbjuder gott om förvaring och arbetsytor. Fönsterna i köket bidrar till ett naturligt och härligt ljusinsläpp. Vidare till det harmoniska sovrummet, som rymmer en stor säng och nattduksbord, med ytterligare förvaringsmöjligheter genom två stora garderober. Vardagsrummet är bostadens största rum och har plats för en soffgrupp, en tv-bänk och gott om utrymme att röra sig fritt. Dessutom har du direkt tillgång till balkongen som ligger i perfekt västerläge. Det stilrena badrummet är helkaklat och är utrustat med en tvättmaskin för en bekväm vardag.

Här bor du i en välskött Riksbyggenförening med god ekonomi och låg belåning. I huset finns tillhörande källarförråd, och i föreningen finns fina faciliteter i hobbyrum, samlingslokal och övernattningslägenhet att tillgå. På Oxhagsvägen 2C bor du i ett lugnt och omtyckt område med fina strövområden och även omtyckta Skälbygård i närheten. Kommunikationerna till centrum är goda med såväl fina cykelvägar som busshållplatser med täta avgångar. Giraffens köpcentrum, med ett brett utbud av shopping och stormarknader, ligger endast en kort promenad eller cykeltur bort.

Karta för Oxhagsvägen 2C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-oxhagen-kalmar-kommun-oxhagsvagen-2c-21309774

Avstånd till vatten: 1100

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39238