Utgångspris: 1.750.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Oxelgatan 21

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 82 m²
  • Byggår: 1967

Nu erbjuds en trea med inglasad balkong på Oxelgatan 21!
Hissen tar dig längst upp i byggnaden till våning sju. In i lägenheten möts du av en välkommande hall med goda förvaringsmöjligheter tack vare den platsbyggda garderoben med skjutdörrar. Bostaden erbjuder två sovrum med plats för en säng och tillhörande möblemang. Med en bra planlösning och genomgående gott skick har du möjlighet att här skapa ett trivsamt hem. Fördelar med bostaden är den inglasade balkongen i västerläge samt ett badrum som är uppdelad i två delar. Det är både praktiskt och underlättar i vardagen. Vardagsrummet är ljust och luftigt med plats för både matsalsbord och soffgrupp om så önskas. Från bostadens sällskapsrum får du även en glimt av vättern.

Brf Hästskon är en väl omhändertagen förening som erbjuder medlemmarna mer än bara ett boende. Med en mycket god ekonomi och en belåningsgrad på otroliga 821 kr/kvm kan du känna dig trygg i ditt val av bostadsrättsförening. Gemensamt finns en samlingslokal, övernattningslägenhet, flera tvättstugor, biltvätthall, trevliga innergårdar och parkeringsmöjligheter för de flesta fordon.
I månadsavgiften på 4674 ingår värme, vatten , kabel-TV samt internet 1000/1000 Mbit/s . Individuell mätning av elen som går via föreningen.

Här bor man lugnt och skönt med gångavstånd till det mesta. Granne med Bondberget som erbjuder härlig natur, vackra naturspår,och en grönskande dal med lekplatser. Det finns även tillgång till goda bussförbindelser samt Ekhagens centrum med närlivs, matbutik, bageri och pizzeria. Utvidgar man promenaden lite så när man strax ASECS shoppingcenter eller Vättern och dess stränder längst med.


MAYBE IT´S TIME TO MOHV?

Karta för Oxelgatan 21

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-ekhagen-jonkopings-kommun-oxelgatan-21-21274546

Avstånd till vatten: 1600

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55458