Utgångspris: 1 350 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Oxelgatan 17

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 61 m²
  • Byggår: 1968

Högst upp i huset i trevliga Hästskon på populära Ekhagen vill vi välkomna dig till Oxelgatan 17!

Med milsvid utsikt på våning 8 erbjuds nu en välplanerad tvårummare om 61 kvm i en genomgående planlösning. Här upplevs bostaden mycket ljus & rymlig tack vare sitt läge och de ljusa tonerna som är genomgående i lägenheten.

Innanför dörren väntar ett större vardagsrum som är lättmöblerart och rymmer både soffgrupp och matplats. Här ligger även den charmiga originalparketten kvar. Ett ljust & vitt kök med profilerade köksluckor i vinkel möjliggör en utmärkt matplatsyta intill fönstret mot balkongen. Det helkaklade badrummet går i stilrena kulörer och ett rymligt sovrum med utsikt över innergården.

Förmånerna som BRF Hästskon Jönköping erbjuder, förutom en ekonomisk stabilitet, är ovanligt många. Det är t.ex. inte varje förening i stan som kan tillgodose en biltvätt för sina medlemmar och att föreningen följer en 50-årig underhållsplan bäddar för en god framtid. I skrivande stund uppdateras garagets tak och även innergården som planeras vara klart inom det närmsta.

Ekhagen som område ligger mycket trevligt beläget både med närhet till natur och stad. På bekvämt promenadavstånd anträffas bl.a. Bondbergets naturområde, Järabacken, fotbollsplaner, förskolor, skola och matbutik. Kommunikationsmöjligheterna är många, både i form av buss och smidig bilväg vidare mot stan eller större trafikled.

Varmt välkomna!

Karta för Oxelgatan 17

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-ekhagen-jonkopings-kommun-oxelgatan-17-21318704

Avstånd till vatten: 1600

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55458