Utgångspris: 3.095.000 kr

Beskrivning av Villa Ovansjö 4

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 115 m²
  • Byggår: 1975

Välkommen till denna välplanerade villa med gott om utrymme för hela familjen!

Bostaden erbjuder fyra rum som kan anpassas efter dina behov och önskemål, rymligt kök på ovanvåningen och gott om plats i vardagsrummet för trevligt umgänge. Härifrån når du den magiska balkongen i västerläge med obruten utsikt mot sjön. Nedre plan bjuder på förutom två av sovrummen även en mindre relaxavdelning.

Den lummiga tomten ger dig möjlighet att njuta av naturen och ha gott om plats för lek och rekreation. Den trevliga uteplatsen är perfekt för avkoppling och erbjuder många soltimmar. Strax nedanför huset finner du garaget där möjlighet att göra om till dubbelgarage finns. Dessutom finns det fyra övriga byggnader på tomten varav en gäststuga om ca 16 kvm, förråd, lekstuga och för den gröna tummen finns möjlighet att odla i det växthus som finns på tomten. Läget är naturnära och ger er närhet till skogspromenader och friluftsaktiviteter.

Sammanfattningsvis är detta ett perfekt hem för er som vill ha både komfort och närhet till naturen.

Varmt välkommen att trivas i ditt nästa hem på Ovansjö 4!

Förbered dig gärna genom att:
– Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
– Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
– Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Välkommen att kontakta Wilma Ågren
Tel: 0708947900
Mail: [email protected]

Karta för Ovansjö 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-tenhult-jonkopings-kommun-ovansjo-4-21280109

Avstånd till vatten: 200

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56162