Utgångspris: 1 695 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Ouchterlonygatan 3

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 81,5 m²
  • Byggår: 1966

Vi på Mäklarteamet är stolta över att återigen få presentera en lägenhet på Ouchterlonygatan 3!

Här bjuds en central bostad om tre rum och kök, en halvtrappa upp, med möjlighet till hiss för den som önskar. Vi kliver in i en rymlig hall med gott om förvaring i flertalet garderober samt en klädkammare. Det stilrena köket i vitt med rostfria detaljer erbjuder generöst med bänkytor och plats för ett matbord. Vidare finns dubbla sovrum samt allrum med utgång till inglasad balkong i idealiskt västerläge. Helkaklat fräscht badrum med vägghängd wc och toppmatad tvättmaskin.

Lägenheten har en inre fond om 20 145 kr som ger möjlighet till eventuella förändringar för en kommande bostadsrättsinnehavare.

HSB Brf Duvan är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar som bland annat tillhandahåller tvättstuga, en trevlig och välskött innergård och cykelrum. I månadsavgiften om 4 150 kronor ingår kabel-tv, bredband, värme samt dubbla förråd.

Det centrala läget på Ouchterlonygatan är perfekt för dig som vill ha nära till allt. Omgivningen andas småstad och Värnamos stadskärna består av en klassisk huvudgata med butiker och olika typer av service. Ett stenkast från entrén finns butiker, restauranger och caféer samt vackra Apladalen med lummig natur och stora grönområden att strosa runt i.

Varmt välkomna att boka er till visningen!

TIPS!

– Låt mig värdera din nuvarande bostad helt kostnadsfritt, så att ni får ett bättre beslutsunderlag för ert köp.

– Kontakta din bank för lånelöfte redan nu.

– Lär känna mig på www.maklarteamet.se

Karta för Ouchterlonygatan 3

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-centralt-varnamo-kommun-ouchterlonygatan-3-21339927

Avstånd till vatten: 100

  • Värnamo kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 33131