Utgångspris: 1 580 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Östra Storgatan 164

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 32,2 m²
  • Byggår: 2013

32,2 effektiva och smarta kvadrat där varje kvadratmeter fyller sin funktion. Läget är även det utmärkt på populära Liljeholmen med adress Östra Storgatan 164 och på lagom avstånd från Högskolan/JU. Ett morgondopp i det blå och magiska solnedgångar från stranden på andra sidan gatan kan bli din nya vardag. Något de flesta bara dagdrömmer om. Nu kan det bli din verklighet…

Möts av en välkomnande hall som förlängs av ett vitt stiligt kök följt av bostadens sociala yta och balkongen i soligt söderläge! En halvtrappa upp och med en känsla av att du befinner dig på våning två. Sovdelen är naturligtvis avskärmad från köksdelen och lite mer privat. Badrummet är helkaklat i neutrala färgval och bjuder en tvättsektion som underlättar vardagen ytterligare en nivå! Ett förråd följer med bostaden som du når i anslutning till föreningens carportar för ytterligare förvaringsmöjligheter till sådant du önskar tillgång till lagom ofta. Här är varje kvadratmeter inredd för att skapa ett yteffektivt hem med förvaringslösningar på både längden och bredden för att maximera.

BRF Fursten Norra 1 är en trevlig och välordnad förening belägen med närhet till Vätterns strand.
Förmånligt låg avgift möjliggör en låg månadskostnad för dig som bostadsrättsinnehavare.

Goda kommunikationer med linjebussen som stannar precis utanför och tar dig in till stan och Jönköpings högskola/Jönköping University (JU) på endast ett par fem minuter. Om du hellre önskar promenera eller cykla finns fin gång -och cykelbana utmed Vätterstranden.
Restaurang Sjön finner du över gatan som bjuder lyxig brunch och middag med Vätterutsikt att njuta av. Området Liljeholmen passar dig som inte vill välja mellan närhet till City och grönska. Här bor du med närhet till båda delar.

Välkommen att trivas i din nästa kvadratsmarta enrummare på populär Liljeholmsadress!

Förbered dig gärna genom att:

– Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
– Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
– Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Karta för Östra Storgatan 164

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-liljeholmen-jonkopings-kommun-ostra-storgatan-164-21327390

Avstånd till vatten: 100

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55452