Utgångspris: 1 800 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Östra Storgatan 128C

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 51,5 m²
  • Byggår: 1984

Boendet vid Liljeholmen kombinerar det bästa av två världar – närhet till vatten och omgiven av grönska. Sommaren förvandlar området till en magisk plats med strandliv och vackra promenadstråk, samtidigt som närheten till Asecs och stadens puls ger bostaden en fulländad balans.

Belägen på våning 4 av 5 erbjuder denna bostad en fantastisk planlösning som sätter ljusinflödet i fokus.. Fördelarna är många. Lägenheten är smakfullt renoverat med trestavig ekparkett och ljusa ytskikt. Det moderna köket är fullt utrustat med högkvalitativa material och vitvaror, perfekt för matlagning och trevliga stunder i matsalen med naturligt ljus och en härlig utsikt. Det halvkaklade badrummet håller gott skick och är utrustat med både badkar och kommod.

Balkongen i söderläge bjuder in till soliga stunder och avkoppling. Bostaden ligger dessutom högt upp vilket omfamnar en utsikt över vackra tak som skapar den där efterlängtade känslan av integritet.

Föreningen är en av Liljeholmens största och välkänt för sin goda ekonomi. Här finns en rad bekvämligheter såsom inkluderat bredband i avgiften, hiss, renoverade tvättstugor, förråd och möjlighet till ett varmt garage. Med ett ansvarsfullt och miljövänligt förhållningssätt har föreningen nyligen renoverat taket och klätt det med solceller som säljer överskottsel tillbaka till Jönköpings energi.

Kontakta oss idag för att boka en visning och låt oss hjälpa dig att hitta ditt nya drömhem!

Karta för Östra Storgatan 128C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-liljeholmen-jonkopings-kommun-ostra-storgatan-128c-21349567

Avstånd till vatten: 100

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55452