Utgångspris: 1 650 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Östra Storgatan 124B

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 43 m²
  • Byggår: 1939

Här pratar vi maximerad planlösning och naturligt ljusflöde i kubik. I föreningen är den här enrummarn av den större modellen, 43 kvm och är ytterst välplanerad samt den känns rymligare än sina nedskrivna kvadratmeter. Här får du nämligen ett stort fönsterparti extra i vardagsrummet.
Mycket av den äldre charmen har bevarats men också kompletterats med nytt. Förutom lägenhetens utmärkta placering i huset, så kommer du även uppskatta de extra kvadratmetrarna i både kök och vardagsrum.
Ska du studera eller för första gången testa vingarna på egen hand är det här en bostad att titta lite närmare på. Här behöver du bara packa upp och flytta in, allt som krävs.

Liljeholmen är ett centralt bostadsområde varifrån man har promenad- och cykelavstånd till det mesta Jönköping har att erbjuda. En självklar pärla att göra spontanutflykter till är vätterstranden men även Liljeholmsparken är en trevlig plats att strosa runt i. Här på Liljeholmen finns det mesta för att livet ska vara enkelt. Matbutik, restauranger och bussförbindelser såväl till som från stan. För dig som är student kan det vara bra att veta att det tar mellan tio-femton minuter att cykla till högskolan.

Varmt välkomna på visning!

Karta för Östra Storgatan 124B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-liljeholmen-jonkopings-kommun-ostra-storgatan-124b-21283316

Avstånd till vatten: 100

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55452