Utgångspris: 1 575 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Östra Storgatan 124 B

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 39 m²
  • Byggår: 1939

Välkommen till Östra Storgatan 124 B – topprenoverad, strandnära och låg avgift! En drömlägenheten för studenten eller förstagångs köparen med Vätterns playa ett stenkast bort samt närhet till city och högskola. Här finner du en bostad som tillgodoser dina höga krav på boendemiljön!

Under senare år och så sent som 2021 har lägenheten genomgått renovering och förnyelse med fina materialval. När man väl tar steget in i bostaden så märker man att man har utnyttjat bostadens kvadratmeter optimalt. Inte en enda yta är outnyttjad och bostaden upplevs öppnare och rymligt. Kvadratmeterna är välbalanserade mellan kök, sovdel, vardagsrum och badrum. Förvaringen sköts av en garderober samt klädkammare.

Till Vätterns playa – ca 100 meter. Kommunikationerna till staden och Högskolan är utomordentliga. Strandpromenaden, cykelvägar och bussar finns tillgängliga precis runt husknuten.

Bostadsrättsföreningen Fogen 4 är ytterst välskött förening med en väl underhållen fastighet samt låga avgifter som gör att den totala boendekostnaden blir mycket fördelaktig för köparen.

För mer information eller bokning av en privatvisning är ni varmt välkomna att göra en intresseanmälan via Fastighetsbyråns hemsida eller direkt kontakta ansvarig mäklare Marius Tunaru 073-566 89 00.

För er som önskar eller saknar lånelöfte/finansiering, tveka inte att höra av er om ni önskar att få hjälp med att ordna detta snabbt eller om ni vill ha en kostnadsfri värdering/ försäljningsrådgivning av er nuvarande bostad.

Karta för Östra Storgatan 124 B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-liljeholmen-jonkopings-kommun-ostra-storgatan-124-b-21287960

Avstånd till vatten: 100

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55452