Utgångspris: 1 900 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Östra Storgatan 122B

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 55 m²
  • Byggår: 1937

Varmt välkommen till denna ljusa 30-tals tvåa med högt i tak, öppen spis, fiskbensparkett och djupa fönsternischer. Här möts vi av en välplanerad och charmig bostad som erbjuder en kombination av klassiska originaldetaljer med moderna inslag. Lägenheten är idealiskt belägen ett stenkast från Vättern med närhet till alla möjliga tänkbara bekvämligheter. Det ultimata valet för dig som strävar efter ett högkvalitativt boende!

När vi kliver in i lägenheten möts vi av en inbjudande hall med gott om plats för avhängning. I anslutning till hallen finns även plats för extra förvaring i form av en klädkammare.
Lägenhetens absoluta höjdpunkt är vardagsrummet, här erbjuds vackert fiskbensparkett i mörkare slag och stora fönsterpartier som ger rummet härligt ljusinsläpp. Här finner du också den öppna spisen som ökar mysfaktorn ytterligare en nivå. Med vardagsrummets generösa yta blir detta garanterat en trevlig samlingspunkt för familj och vänner. Vidare når vi sovrummet med vackert vitlaserat brädgolv som bjuder på gott om plats för både dubbelsäng och extra klädförvaring i form av två större garderober. Badrummet går i behagliga gråvita toner och följer den röda tråden.

Bostaden erbjuder sammanfattningsvis en bekväm och praktisk vardag med ett toppläge alldeles intill Vätterstranden. Busshållplats finner du precis utanför husknuten och med cykel är du inne i stadskärnan på bara 5-10 minuter. För dig som ska studera ligger lägenheten på lagom avstånd från Högskolan/Jönköping University. Via föreningen finns möjligheten till en egen parkeringsplats precis utanför huset vilket är en sällsynt lyx på Liljeholmen.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!Karta för Östra Storgatan 122B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-liljeholmen-jonkopings-kommun-ostra-storgatan-122b-21342830

Avstånd till vatten: 100

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55452