Utgångspris: 2 495 000 kr

Beskrivning av Villa Östra Parkgatan 9

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 164 m²
  • Byggår: 1939

På Östra Parkgatan 9 i Sävsjö välkomnar denna trivsamma och välunderhållna funkisvilla dig till ett hem med enastående sociala utrymmen och bekvämligheter som gör vardagen till en fröjd. Med sitt läge nära skolan blir det inte bara ett hem att älska utan även en praktisk plats för familjen.

Villan sträcker sig över två plan, med en inbjudande källare för extra utrymme. När du kliver in på entréplanet möts du av generösa ytor i en luftig atmosfär. En rymlig hall välkomnar dig in i hemmet och leder dig vidare till mat- och allrum, som också fungerar som en central samlingsplats för familjen. Ifrån hallen tar du dig också enkelt vidare till det moderna köket, komplett med en imponerande köksö som blir navet för matlagning och samvaro. Ett badrum med badkar finns också på detta plan, utrustat med äldre våtrumsmattor.

För att förlänga de härliga stunderna utomhus finns ett inglasat uterum och en trädäckad uteplats i étage utanför, komplett med spabad och gott om plats för möbler att njuta av vackra dagar och kvällar.

På övre plan möts du av tre mysiga sovrum, en möblerbar hall och ett stort allrum som med enkelhet kan omvandlas till ett fjärde sovrum om behovet skulle uppstå. Ett modernt badrum med kakel och klinkers kompletterar detta våningsplan och erbjuder bekvämlighet och stil.

I källaren finner du ytterligare utrymme med ett extra rum som kan användas för olika ändamål, perfekt för den som behöver arbetsrum eller gästrum. Bra förvaringsmöjligheter och en rymlig tvättstuga med kakel och klinkers gör även den delen av huset praktisk och funktionell.

Östra Parkgatan 9 är inte bara ett hus, det är en plats där modern komfort möter charmig design och skapar ett hem att trivas i och att skapa minnen i.

Välkommen på vísning!

Karta för Östra Parkgatan 9

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-djurgardsomradet-savsjo-kommun-ostra-parkgatan-9-21327042

Avstånd till vatten: 1000

  • Sävsjö kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 57632