Utgångspris: 2 995 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Östra Holmgatan 2

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 90 m²
  • Byggår: 2020

På Östra Holmgatan 2 finns denna stilrena trea om 90kvm!

Lägenheten är så gott som nyproducerad med inflyttning så sent som 2020. Ett häftigt cityläge med närhet till allt som önskas inom gång- och cykelavstånd.
Planlösningen är välplanerad med två rymliga sovrum, helkaklat badrum med tvättsektion och uteplats mot lugna innergården. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum gör att vänner och familj kan umgås tillsammans.
Härifrån finns även en fransk balkong som vetter åt nordost.
Köket går i vitt utförande med rostfri maskinpark. Stora fönsterpartier gör att ljuset flödar fritt och lägenheten upplevs som ljus och rymlig. Hela bostaden andas nyproduktion och trivselnivån i föreningen är hög!

Bostadsrättsföreningen Postiljonen i Jönköping inkluderar 108 bostadsrätter och en påkostad innergård med gemensamhetslokal, övernattningslägenhet och bastu. Utöver detta finns ett utomhusgym, boulebana samt lekplats för barn. På taket finns dessutom en takterass som medlemmarna får nyttja. Hissen går hela vägen upp och ner till förrådsutrymmen och garageplan. Innergården delas med grannföreningen och ingår i en samfällighet.

Direkt närhet till hela Jönköpings utbud av både shopping och natur. På promenadavstånd ligger Jönköpings tre stora sjöar Rocksjön, Munksjön och Vättern med tillhörande promenadstråk. Allra närmast i shoppingväg finns Atollen och Öster City med restauranger, shopping och matvarubutiker.

Karta för Östra Holmgatan 2

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-kalgarden-jonkopings-kommun-ostra-holmgatan-2-21327832

Avstånd till vatten: 350

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55323