Utgångspris: 750 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Östra Bergsgatan 8B

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 54,5 m²
  • Byggår:

Nu har du chansen att förvärva en stilren tvåa i en av områdets mest eftertraktade bostadsrättsföreningar! Denna lägenhet, belägen högst upp i huset, erbjuder en fantastisk balkong där du kan njuta av både utsikten och den sköna kvällsolen.

På 54 välplanerade kvadratmeter möts du av ett generöst ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck. Hallen leder dig vidare till ett ljust kök med matplats. Det luftiga vardagsrummet erbjuder gott om plats för både en bekväm soffgrupp och ett matbord. Från vardagsrummet når du balkongen där kvällssolen skapar den perfekta atmosfären för avkoppling. Det rymliga sovrummet är utrustat med en praktisk garderobsvägg som gör förvaringen enkel och smidig. Det stambytta badrummet är modernt utrustat med vägghängd toalett, dusch och tvättmaskin. Bostadens yteffektiva planlösning och det härliga ljusinsläppet ger en känsla av rymd och trivsel.

Här bor du bekvämt med närhet till centrum och alla dess bekvämligheter. Idrottsanläggning, simhall, padelbana och utegym finns i närheten, och de vackra promenadstråken längs Svartån och i Östanåparken inbjuder till avkopplande stunder i naturen. För de boende finns dessutom källarförråd, tvättstuga, gym samt en övernattningslägenhet tillgängliga i fastigheten.

Karta för Östra Bergsgatan 8B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-ekmansberg-tranas-kommun-ostra-bergsgatan-8b-21361739

Avstånd till vatten: 250

  • Tranås kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 57336