Utgångspris: 1 350 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Östra bergsgatan 6A

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 95,5 m²
  • Byggår: 1958

Två trappor upp kan vi nu presentera en fyra om 95,5kvm. Här bor man bra i en stabil förening med närhet till skola, barnomsorg, centrum och Östanåparken. Välplanerad med tre bra sovrum, allrum, kök, duschrum och gästwc.
När man kliver in i hallen har man i direkt anslutning en stor klädkammare med plats för mycket ytterkläder. Köket är modernt inrett med mörka skåp och maskinpark i rostfritt. Vitvarorna är från 2022 och består av induktionshäll, ugn, micro diskmaskin och kylskåp. I dagsläget har man en trevlig köksö med barstolar att sitta vid, men önskar man större kök kan man öppna upp väggen till det som idag är sovrum och därmed få ett ordentligt med plats för matgrupp. Allrummet har likt de andra rummen ekparkett på golvet. Härifrån når man ut på den insynsskyddade balkongen i söderläge.
Sovrummen är samtliga i bra storlek och varav två har plats för dubbelsäng. Denna lägenheten har både en lite gästwc och ett duschrum med nyinstallerade tvättmaskin.
Till lägenheten följer ett källarförråd och en liten matkällare. Föreningen har ett trevligt fint gym, föreningslokal med plats för 60 personer samt en gästlägenhet med fyra sängplatser. Föreningen har också installerat flera laddstolpar för elbil.
Varmt välkommen att anmäla ditt intresse nu! Sällan kommer stora bostadsrätter ut till försäljning så ta till vara på denna chans.

Karta för Östra bergsgatan 6A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-tranas-tranas-kommun-ostra-bergsgatan-6a-21339559

Avstånd till vatten: 200

  • Tranås kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 57336