Utgångspris: 750 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Östra Bergsgatan 4C

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 54 m²
  • Byggår: 1958

I en eftertraktad och välskött bostadsrättsförening presenteras nu denna trivsamma tvårumslägenhet med en fantastiskt placering! Belägen på entréplan med en solig balkong åt söder där du kan njuta av utsikten och närheten till grönskande områden.

Lägenheten på 54 kvadratmeter är i fint skick med fönster genomgående åt två väderstreck, vilket ger ett ljust och härligt intryck. Vid entrén välkomnas du av en rymlig hall som leder vidare till det klassiskt utformade köket med moderna vitvaror och plats för matbord. Det generösa vardagsrummet erbjuder gott om utrymme för både soffgrupp och arbetsplats, och härifrån når du den härliga balkongen som bjuder på kvällssol. Det rymliga sovrummet ger plats för en dubbelsäng utan problem. Badrummet är stambytt och utrustat med vägghängd toalett, dusch, handfat med spegel samt både tvättmaskin och torktumlare för en enklare vardag. Lägenheten präglas av en smart planlösning och genomgående stilrena materialval som bidrar till en harmonisk atmosfär.

Denna bostad erbjuder en bekväm livsstil med närhet till centrum, idrottsanläggningar, simhall, padelbana och utegym. Du har även vackra promenadstråk längs Svartån och i Östanåparken inom räckhåll. Till fastigheten hör även källarförråd, tvättstuga och gym för de boendes användning samt en gästlägenhet för övernattande gäster.

Karta för Östra Bergsgatan 4C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-ostra-berg-tranas-kommun-ostra-bergsgatan-4c-21319475

Avstånd till vatten: 200

  • Tranås kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 57336