Utgångspris: 1 475 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Ostindievägen 12

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 66 m²
  • Byggår: 2022

Härligt att se hur ett bostadsområde fått växa fram till förmån för såväl stora som små. Karlssons äng har på kort tid blivit ett kärt och uppskattat kvarter för oss kalmariter. Lugnt, barnvänligt och riktigt trivsamt!

Välkommen till ett bekvämt boende lagom högt upp i huset på första våningen, utan risk för insyn. Din balkong har nosen glatt åt söder och ger solen fritt spelrum stora delar av dagen. Du har dessutom fri uppsikt över lekplatsen, så fritt fram att släppa ut barnen för lek och bus!

Bostaden stod inflyttningsklar 2022. Känslan av nytt och fräscht lever kvar. Genomgående för hemmet är härligt ljusflöde från fönster i två väderstreck, ljusa ytskikt och smakfulla tillval. Jag vågar påstå att du står i en av de bostäderna med absolut flest (och bäst) tillval. Däribland bänkskivor och stänkskydd i sten.

Den öppna planlösningen skapar ett socialt hem där varje kvadratmeter kommer till sin fulla rätt! Hemmet disponerar cirka 66 kvm fördelat på 3,5 rum och kök. Halvan kan tyckas vara förvirrande men tänk dig ett fullstort rum och så minskar vi det lite i storlek. Som bostaden står sig idag nyttjas det minsta rummet (halvan) som sovrum. Det hade likväl kunnat vara ett mindre kontor eller kanske ett barnrum. För dig med mycket prylar blir det en perfekt klädkammare. Bostaden fullstora sovrum är luftiga och placerade i varsin ände av hemmet.

Köket från Ballingslöv är modernt, stilrent och välutrustat. Detaljer i mässing – svårt att inte älska! Badrummet är drömlikt. Helkaklat och smakfullt inrett. Njut av en tvättavdelning som heter duga. Du kommer längta till söndagstvätten!

Du har naturen och Kalmarsund inom räckhåll. Förskolan ligger ett stenkast bort och lekplats i närheten. Mataffär, kommunikationer, skola och förskola nås med kort promenad. Färden in till city är kort och lättsam. Släng dig på cykeln och du är på Stortorget på 20 minuter!

Karta för Ostindievägen 12

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3,5rum-karlssons-ang-kalmar-kommun-ostindievagen-12-20743761

Avstånd till vatten: 1800

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39355