Utgångspris: 2 295 000 kr

Beskrivning av Villa Östanå Björkvägen 8

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 105 m²
  • Byggår: 1950

Välkommen till Östanå Björkvägen 8 – ett trivsamt hus om drygt 100 kvm som passar perfekt som både permanent- och fritidsbostad. Denna bostad, tillbyggt år 2016 och 2020, erbjuder en bra planlösning med tre generösa sovrum som ger gott om plats för familjen eller gäster.

Det stilfulla köket och vardagsrummet är integrerat i en öppen planlösning.. Här finns en öppen spis med en keddy-insats som sprider värme och skapar en mysig atmosfär. Centralt placerat i huset, mellan kök och sovrumsavdelningen, finns ett allrum, perfekt för att inreda med loungemöbler eller matbord – en idealisk plats för avkoppling och umgänge.

Badrummet är rymligt och smakfullt inrett med klinkergolv, dusch och en välutrustad tvättavdelning med både tvättmaskin och torktumlare, vilket gör vardagen smidig och bekväm.

Utomhus hittar du en mysig uteplats som är placerad mellan husets vinklar, och som sträcker sig runt huset till ytterligare en möblerbar yta på kortsidan. Här kan du njuta av soliga dagar och ljumna sommarkvällar.

Läget i Östanå är oslagbart, med badrocksavstånd till både badplatsen och golfbanan samt närhet till motionsspår. Detta är verkligen ett hem för dig som uppskattar en aktiv livsstil och närhet till naturen.

Östanå Björkvägen 8 är ett drömboende som kombinerar bekvämlighet med en naturskön omgivning. Välkommen på visning!

Karta för Östanå Björkvägen 8

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-ostana-vetlanda-kommun-ostana-bjorkvagen-8-21353320

Avstånd till vatten: 150

  • Vetlanda kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 57442