Utgångspris: 1 850 000 kr

Beskrivning av Villa Ossians väg 4

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 110 m²
  • Byggår: 1974

Välkommen till denna fantastiska tegelvilla, där moderna och fin stil möter tidlös charm. Belägen i en lugn och naturskön omgivning erbjuder denna bostad en perfekt kombination av bekvämlighet och skönhet. Detta hem ger plats åt hela familjen!

Hemmet, byggt med omsorg och smarta lösningar, sträcker sig över generösa 220 kvadratmeter fördelat i två plan. Här möts du av en imponerande fasad i vackert tegel, vilket ger en fin och inbjudande känsla redan vid första anblicken.

Interiört imponerar likaså. Entrén välkomnar till en rymlig hall som leder vidare till reste av bostadens olika rum. Det generösa vardagsrummet bjuder på stora fönsterpartier som släpper in naturligt ljus och skapar en ljus och luftig atmosfär.

Köket är utrustat med nya vitvaror och har gott om förvaringsutrymme. Det centrala utrymmet mellan hall och kök har idag nyttjats som matsal, som inbjuder till trevliga middagar och sociala sammankomster med nära och kära.

Villan rymmer idag upp till fem rymliga sovrum, var och ett utformat med omsorgsfullt utvalda material och färger för att skapa en harmonisk atmosfär. Här finns gott om plats för hela familjen och eventuella gäster! Det som idag används som huvudsovrummet har egen utgång till altanen förutom från hallen sett, härligt!

Dubbelgaraget är praktiskt och erbjuder gott om plats för fordon och förvaring. Trädgården är en fröjd för ögat, med välskötta grönområden och ger plats för både lek och gemenskap. Den generösa uteplatsen erbjuder en perfekt plats för avkoppling och sociala stunder under soliga dagar och varma kvällar.

Läget är perfekt för den som värdesätter både närhet till naturen, trevliga grannar och goda kommunikationer. Med grönområden och promenadstråk runt hörnet får du möjlighet att njuta av naturens skiftande skönhet året runt. Samtidigt har du bekväm tillgång till bra kommunikationer, vilket gör det enkelt att pendla till arbete och skola.

Välkommen till ett hem där komfort och stil ligger i fokus!

För mer information eller bokning av visning, varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare,

Johanna Rathjen
072- 070 67 31
[email protected]

Karta för Ossians väg 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-110m2-paryd-kalmar-kommun-ossians-vag-4-21269355

Avstånd till vatten: 3100

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38850