Utgångspris: 1.495.000 kr

Beskrivning av Villa Oskarshamnsvägen 2

  • Antal rum: 11
  • Storlek: 305 m²
  • Byggår: 1900

Nu ges chansen att uppfylla er dröm om att få bo i ett vackert hus i fantastisk miljö. Varmt välkomna till Kristdala och Oskarshamnsvägen 2!

Husets uppenbara charm bedårar besökaren! Det rara och idylliska präglar både hus och tomt. En stor och lummig trädgård, i stor utsträckning insynsskyddad.

Bostaden uppfördes anno 1900 och har under de senaste åren successivt renoverats i tidstypisk stil! Ett omfattande arbete har gjorts av de nuvarande ägarna och varje liten detalj är genomtänkt – Resultatet är en fröjd för såväl kropp som själ. Tack vare det känns huset genuint och äkta. Här möts ni av stora härliga sällskapsrum, med många fönster och fantastiskt ljusinsläpp. Perfekt för stora middagar med familj och vänner.
Trädgården följer årets växlingar – Omsluten, prunkande och väldoftande. För att fånga solen under dagens alla timmar finns flera uteplatser att välja mellan, tex att njuta av kaffet på den inglasade altanen.
Med sina generösa ytor och det lantliga läget passar huset perfekt för barnfamiljen eller om ni bara vill ha gott om utrymme.
Säljarna har vårdat bostaden med kärlek under sina år, och nu söker vi nästa ägare som vill förvalta och förädla denna fantastiska bostaden.

Varmt välkomna på en minnesvärd visning av ett ögonskönt hus i en idyllisk miljö!

Karta för Oskarshamnsvägen 2

https://www.hemnet.se/bostad/villa-11rum-kristdala-oskarshamns-kommun-oskarshamnsvagen-2-21105055

Avstånd till vatten: 1200

  • Oskarshamns kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 57273