Utgångspris: 2 595 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Oskarshallsgatan 3

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 65 m²
  • Byggår: 2021

Välkommen till Oskarshallsgatan 3!

En bostad som hälsar dig välkommen till en intelligent och genomtänkt planlösning som lyser upp varje rum med ljus och skapar en trivsam atmosfär. Lägenheten är välunderhållen, vilket innebär att du kan flytta in utan krav på renoveringar.

Med sina sextiofem kvadratmeter erbjuder bostaden en öppen planlösning som omfattar två rum och ett kök. Funktion och stil sammanfogas på ett imponerande sätt, och ingen kompromiss har gjorts när det kommer till kvalitet. Här ges utrymme för din egen personliga stil och inredning att ta form och uttrycka sig. Det är en plats där du kan skapa din egen oas, i en bekväm och välbevarad miljö.

Skeppsbron är en naturlig förlängning av det populära Munksjöstaden, där nya bostadskvarter växer fram i en sjö- och stadsmiljö. Du bor nära stadens pulserande hjärta med ett överflöd av aktiviteter, underhållning och service. Samtidigt kan du njuta av den avslappnade närheten till sjön. Centrum är lättillgängligt endast en kort promenad eller cykeltur bort. Närmaste granne rymmer en nyligen öppnad Lidl-butik. Dessutom har Friskis & Svettis valt att etablera sig här.

För bilägare finns utmärkta parkeringsmöjligheter i det närliggande garaget tvärs över gatan. Dessa nyskapande kvarter på Skeppsbron erbjuder inte bara moderna bostäder utan en hel livsstil där stadsliv och natur smälter samman harmoniskt. Ett perfekt val för dig som söker det bästa av båda världar – bekvämligheten från stadslivet och lugnet från vattnet.

Karta för Oskarshallsgatan 3

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-skeppsbron-jonkopings-kommun-oskarshallsgatan-3-21298247

Avstånd till vatten: 50

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55329