Utgångspris: 1 700 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Oskarshallsgatan 3

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 35 m²
  • Byggår: 2019

På de 35 kvadratmetrarna ryms allt som behövs för det lilla hushållet. En öppen planlösning ger ett stort rum där även sängen får sin egen hörna. Bekvämligheter som tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin är ingen självklarhet i en mindre lägenhet men här finns allt, det kanske inte gör vardagsbestyren roligare men i alla fall betydligt smidigare. Dubbla balkonger varav den ena med sjöglimt gör att du alltid har en plats i solen.

Föreningen SKPSBRON NR 1 – en nybildad förening där byggnationen slutfördes 2021. Här har man skapat en modern och trivsam miljö där du kan förvänta dig minimalt med underhåll framöver. Som medlem i förening har du tillgång till en rad förmåner som övernattningsrum och en gemensam takterrass som är tillgänglig för alla medlemmar. Denna vackra utomhusyta är perfekt för avkoppling och sociala sammankomster. I månadsavgiften på 2 364kr ingår värme, kabel-tv & bredband samt bostadsrättstillägg. Varmvatten & el faktureras för egen förbrukning via föreningen.

Här bor du med bekväm närhet till allt du behöver – du har både gymmet och en livsmedelsbutik som grannar precis intill. Kollektivtrafiken är också lättillgänglig, vilket gör det smidigt att ta sig runt i staden. Bara ett stenkast från byggnaden ligger Munksjön, där en 5 km lång promenadväg runt sjön erbjuder naturskön avkoppling. På andra sidan sjön väntar Jönköpings stadskärna med sitt pulserande cityliv, shopping och restauranger. Dessutom når du högskolan på bara några minuters cykeltur.


MAYBE IT´S TIME TO MOHV?

Karta för Oskarshallsgatan 3

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-skeppsbron-jonkopings-kommun-oskarshallsgatan-3-21325466

Avstånd till vatten: 50

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55329