Utgångspris: 3 550 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Oskarshallsgatan 19

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 103,5 m²
  • Byggår: 2022

Välkommen in till helt nya Skeppsbron. Med en genomtänkt layout och massor av extra tillval som tar just denna bostaden till nästa nivå.

Hallen erbjuder generöst utrymme för klädavhängning och förvaring i en praktisk skjutdörrsgarderob med extra skåputrymme.
Härifrån kan du enkelt nå det eleganta och helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns en arbetsbänk för att smidigt tvättvika och gott om väggskåp för att hålla badrummet organiserat. Intill finns det ytterligare ett badrum. Två badrum och allt är sprillans nytt!

Köket i midnattsblå från Marbodal är utrustat med miljöklassade vitvaror från Siemens och genomgående vitpigmenterad trestavig ekparkett. Här andas det kvalité.

Vardagsrummet smälter samman harmoniskt med kök och balkong och inbjuder till sociala evenemang. Här vill man spendera minnesvärda kvällar med vänner och familj.

Sovrummen har en rogivande atmosfär med fönster som vetter mot gården och mot söder. Det finns gott om plats för dina kläder i generösa garderober och det stora sovrummet har en egen walk-in garderob. Här sover man dessutom gott med modern FTX ventilation som också bidrar till en mer hälsosam miljö.

Under sommarhalvåret blir din bostad ännu större när du öppnar upp till den generösa balkongen som riktas mot den gröna gården. För den som inte är nöjd med endast en balkong så finns det en till med söderläge. Här kan du njuta av lugna stunder och umgänge med vänner och familj.

Att bo på Skeppsbron innebär också att du får en oas av bekvämligheter. Du lever i en värld för sig här, men har ändå närhet till allt som Munksjöstadens pulserande centrum har att erbjuda, och snart kommer även Skeppsbron att erbjuda ett eget utbud av faciliteter. Här finns ett mättande utbud av Jönköpings häftigaste promenadstråk, gym och affärer inom räckhåll. Dessutom finns vårdcentral, apotek och postombud med gångavstånd.

Kontakta mäklaren för mer information eller visning.

Karta för Oskarshallsgatan 19

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-skeppsbron-jonkopings-kommun-oskarshallsgatan-19-20839576

Avstånd till vatten: 50

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55329