Utgångspris: 3.400.000 kr

Beskrivning av Villa Örtavägen 15

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 113 m²
  • Byggår: 1967

Välkommen till Örtavägen 15 – Här förbereds och öppnas nu dörrarna upp för nästa ägare.
Detta boende ger dig ypperlig möjlighet att bo och leva i ett attraktivt stadsläge med utmärkt Vätternutsikt i ett välplanerat och smidigt radhus tillsammans med en lättskött trädgård.
Framsidan erbjuder dig en härlig morgon- och förmiddagssol där du gärna startar dagen med en kopp kaffe. Framåt eftermiddagen slår du dig gärna ner i trädgården på baksidan och njuter av solnedgången och den magnifika Vätternutsikten. När vädret inte tillåter har du på entréplan en inglasad balkong som låter dig njuta av utomhusmiljön.

Här har du hela 113+25 välplanerade kvadratmeter som fördelar sig på 1 plan med souterrängvåning. Planlösningen fördelas idag på kök, sovrum, badrum och vardagsrum på entréplan samt två sovrum, badrum och ett hobbyrum/sovrum i suterrängplanet.
Skicket på bostaden är i genomgående originalskick vilket skapar möjligheter att sätta sin egen prägel och skapa sitt eget drömboende. Till fastigheten hör en parkeringsplats i gemensamt garage/parkeringsdäck via samfälligheten som även gemensamt har hand om fjärrvärmen.

Läget på Ekhagen erbjuder dig en kombination av både natur och stadsliv.
Här har du fina promenadstråk kring Bondbergets naturreservat och promenad- samt cykelavstånd till A6 och citypulsen. I närheten finns även matbutiker, Ekhagens pizzeria, Gilberts konditori, pressbyrån samt bra bussförbindelser med frekventa avgångar.

Bilder och information kommer att uppdateras löpande.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Karta för Örtavägen 15

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-ekhagen-jonkopings-kommun-ortavagen-15-20876847

Avstånd till vatten: 900

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55458