Utgångspris: 1.595.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Örngatan 1

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 79,5 m²
  • Byggår: 1957

Varmt Välkommen in till Örngatan 1 och denna fyrarummare högst upp i huset!
Lägenheten om 79,5 kvadratmeter fördelar sig på fyra välproportionerade rum vilket gör den till en utmärkt bostad för familjen eller för dig som uppskattar det extra utrymmet.

Direkt innanför dörren möts du av stora fönsterpartier med rikligt ljusinsläpp.
Bostaden har dubbla inglasade balkonger som är väldisponerade vilket förlänger bostaden och skapar ytor som kan nyttjas året runt. Kvällar på balkongen med vackra solnedgångar och Vättern i blickfånget är något som du här kommer bli bortskämd med.

Läget på Västerliden är svårslaget. Med Folkets Park bara en kort promenad bort har du tillgång till en mängd olika fritidsaktiviteter och evenemang året runt. Här har du nära till förskola, skola, köpcentrum, livsmedelsbutiker och flertalet idrottsföreningar runt hörnet. Goda möjligheter med kollektivtrafik men också närhet till E4:an för dig som pendlar till jobbet.

Högst upp i huset kommer med sina fördelar. Här har du nämligen rikligt med förvaringsutrymme tack vare de stora kattvindarna. I källaren har du även två förrådsutrymmen.

Bostadsrättsföreningen Spelmannen är en stabil förening med god ekonomi. Föreningen erbjuder gemensamma utrymmen såsom tvättstuga, motionsrum samt möjligheten till att boka en odlingslott. Föreningen har 19st garageplatser och 26st parkeringsplatser där det är separat kö.

Välkommen att boka in er på visning via vår hemsida eller genom kontakt med ansvarig mäklare!
Cornelia Ågren – 070-8158531

Karta för Örngatan 1

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-huskvarna-vasterliden-jonkopings-kommun-orngatan-1-20858057

Avstånd till vatten: 150

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56133