Utgångspris: 3.595.000 kr

Beskrivning av Villa Ormgransvägen 6

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 158 m²
  • Byggår: 1973

Välkommen till denna underbara idyll, belägen i möjligen det mest barnvänliga området i trakten! Trädgården utgör en frodig oas där fantastiska uteplatser på både fram- och baksidan av huset inbjuder till att omfamna solen från tidig morgon till kväll. På baksidan, förtrollande i bästa sydvästläge, präglas hemmet av ett stort uterum som förlänger alla årstider – en plats där till och med julafton har firats! Den charmiga dammen och det moderna uteköket skapar en gemytlig atmosfär för trevliga sammankomster.

Ni erbjuds ett extraordinärt radhus om 158 kvm, präglat av enastående materialval och i ypperligt skick – redo att kallas ditt nya hem! Redan vid tröskeln möts du av en ljus och luftig entré med generösa förvaringsmöjligheter. På det övre planet väntar ett öppet entréplan med inbjudande sällskapsytor, perfekt utformade för gemytligt umgänge. Här finner du tre sovrum, ett rymligt badrum och generösa garderober. På det nedre planet har det renoverade köket elegant integrerats med vardagsrummet, vilket ger en luftig känsla och ett överflöd av naturligt ljus från de stora fönsterpartierna. Ett extra sovrum och badrum finns också här för ytterligare bekvämlighet.

Friköpt tomt och två parkeringsplatser, varav en i garagelänga, erbjuder bekväm parkering. Det finns även möjlighet att parkera en bil utanför garaget, och för dina besökare finns besöksparkering i området. Området präglas av dess barnvänlighet och närhet till kommunikationer både till Huskvarna och Jönköping city. Lekplatsen i omedelbar anslutning till huset ger dig full överblick över barnens lek, medan en lokal mataffär i närområdet gör vardagen smidig. Precis runt hörnet väntar ett förtjusande skogsparti och gröna promenadstråk.

Ta kontakt med ansvarig fastighetsmäklare Eveline Ahx 073 501 13 12
[email protected] för privatvisning!

Karta för Ormgransvägen 6

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-huskvarna-jonkopings-kommun-ormgransvagen-6-21266175

Avstånd till vatten: 350

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56139