Utgångspris: 1 695 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Ormgatan 21H

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 78 m²
  • Byggår: 2023

Modern och smakfull bostad som fortfarande andas nytt. Denna bostad stod färdig så sent som i juni – 23.
Balkongen som ligger i ett insynsskyddat läge där du genom årstiderna kan njuta av naturen som finns precis utanför dörren.

Den öppna planlösningen gör inte bara bostaden enkel att möblera utan bjuder också in till mycket middagar och trevligt umgänge. Burspråket i köket ger också det extra ljusinsläppet som man önskar i varje bostad.
Nu tar vi ett kliv in i lägenheten, i hallen når du bostadens två av tre sovrum. Ett till vänster och ett till höger. Vidare in i lägenheten har vi det vita stilrena köket till höger och ett helkaklat badrum till vänster. Badrummet med gott om förvaring har också tvätt station med tvättmaskin och torktumlare.

Går vi några steg in på den ljusa parketten når vi också det stora master bedroom till vänster och rakt fram den generösa balkongen.
Dessa bostäder är byggda med bra materialval med ekparkett från Kärhrs, Ölandssten som kakel i badrummet och ett Ballingslöv.

Inte nog med den fina bostaden har vi också en parkeringsplats i carport med eget förråd, allt för att underlätta vardagen.
Detta är en bostad ni verkligen inte vill missa.

Karta för Ormgatan 21H

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-farjestaden-morbylanga-kommun-ormgatan-21h-21287918

Avstånd till vatten: 1400

  • Mörbylånga kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38634