Utgångspris: 1.470.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Ormgatan 21C

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 64 m²
  • Byggår: 2023

Nu finns chansen att bli den första ägaren av denna ljuvliga och helt inflyttningsklara markplanstvåa. Denna härliga lägenhet har ett riktigt drömläge med cykelavstånd till Färjestadens centrum och närhet till grönskade natur samt mysiga promenadstråk.

Direkt när du kliver innanför dörren möts du av ljusa och stilrena ytskikt som skapar en alltigenom tidlös känsla. Till vänster är köket praktiskt beläget med plats för matgrupp om ca 4-personer. Köket går i stilrent vitt och är från kvalitativa Ballingslöv, utrustat med allt vad som krävs för att briljera med middagsbestyren. Köket går i social och öppen planlösning med vardagsrummet som tillsammans med de tilltagna fönsterpartierna i två värdesträck inbringar ett vackert ljusinsläpp och skapar en luftig atmosfär. Från vardagsrummet når du den stenlagda uteplatsen som vetter mot grönska och skapar en egen liten oas som bjuder in till härliga stunder under sommarens varma dagar. Sovrummet är rymligt och ligger i direkt anslutning till vardagsrummet. Det helkaklade badrummet bjuder på såväl golvvärme som egna tvättmöjligheter. Detta är helt enkelt ett hem att trivas i!

Här bor du på i en BRF som är nybildad men som bjuder på fin gemensamskap samt ordning och reda. Läget är trivsamt med närhet till allt vad som kan tänkas behövas.

Varmt välkommen på visning!

Kontakta ansvarig mäklare för att boka in en visningstid som passar dig!

Karta för Ormgatan 21C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-oland-mellersta-morbylanga-kommun-ormgatan-21c-20283495

Avstånd till vatten: 1400

  • Mörbylånga kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38634