Utgångspris: 1 795 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Ormgatan 21B

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 68 m²
  • Byggår: 2022

Nu har du chansen att förvärva denna fantastiska bostadsrätt på markplan, belägen på Ormgatan 21B i populära Färjestaden. Här erbjuds ett nyligen nyproducerat hem med genomtänkt design och hög standard som möter alla dina behov. Lägenheten har en optimal planlösning med generösa utrymmen och rymmer tre rum och kök. Här möts du av en öppen och luftig planlösning som förenar kök och vardagsrum på ett smakfullt sätt. De stora fönstren släpper in rikligt med ljus och skapar en härlig atmosfär. Köket är modernt utrustat och erbjuder gott om arbetsyta samt förvaring, perfekt för både vardagsmatlagning och festmiddagar.

De två rymliga sovrummen ger plats för både säng och förvaring, vilket gör dem ideala för både par och den mindre familjen. Ett stilrent och påkostat duschrum utrustat med dusch, handfat, WC samt en tvättmaskin och torktumlare ger dig möjligheten att njuta av vardagens bekvämligheter i en lyxig miljö.

Ormgatan 21B ligger i ett barnvänligt område med närhet till allt du kan önska. I krokarna finner du busshållplatsen som gör pendlingen till Kalmar smidig och enkel. Skolor, förskolor och mataffärer ligger också inom bekvämt avstånd, vilket underlättar vardagen för hela familjen.

Det här är hemmet för dig som vill ha ett bekvämt och modernt boende med närhet till allt! Missa inte chansen att förvärva denna pärla – boka din visning redan idag. Välkommen hem till Ormgatan 21B – här kommer du att trivas!

Karta för Ormgatan 21B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-oland-mellersta-morbylanga-kommun-ormgatan-21b-21351330

Avstånd till vatten: 1400

  • Mörbylånga kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38634