Utgångspris: 1 350 000 kr

Beskrivning av Fritidshus Orkidevägen 29

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 24 m²
  • Byggår: 1991

Välkommen till Orkidevägen 29, ett enkelt och trivsamt sommarboende där du kan njuta av lata sommardagar, den öländska naturen och promenera till morgondoppet. För den rastlösa själen finns stor potential på denna natursköna och härliga hörntomt. Oavsett om du önskar bygga större hus, fokusera på utomhusmiljöer, växthus och odling eller något annat så finns det här en bra grund för detta! Stort plus med kommunalt V/A. Här bor ni med kort avstånd till havet, trevlig natur och även sommar-restaurangen Elise.

På tomten finns idag två mindre byggnader, en sovstuga med badrum och en stuga med kök, dessa binds samman med altanen. Här kan ni med enkla medel sätta er egen prägel. Trädgården är perfekt för avkoppling och sociala stunder. På våren blomstrar orkidéer och naturen vaknar till liv runt dig. Här njuter du av fågelkvitter, lugnet och växtligheten. På tomten finns plats för vidareutveckling.

Läget är oslagbart med närhet till havet och bara en kort promenad på cirka en kilometer till den vackra badbryggan i Djupvik. Varför inte börja varje dag med en uppfriskande morgondopp i det kristallklara vattnet? I Djupvik finns även den omtyckta restaurangen Elise, trevligt att ta med gästerna till eller fly iväg till när matlagnings-lusten lyser med sin frånvaro.

Upplev harmonin och skönheten i Djupvik på Öland – din perfekta plats för att skapa minnen och njuta av livet.

Karta för Orkidevägen 29

https://www.hemnet.se/bostad/fritidsboende-2rum-djupvik-borgholms-kommun-orkidevagen-29-21367084

Avstånd till vatten: 900

  • Borgholms kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38791