Utgångspris: 1 275 000 kr

Beskrivning av Villa Olsbergsgatan 9

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 84 m²
  • Byggår: 1964

Det är inte varje dag – men ibland händer ”det” – den härliga känslan av att hittat rätt infinner sig omedelbart när man kliver innan för tröskeln på Olsbergsgatan 9. Ett fantastiskt drömboende som andas luft, kvalitet och rymd från golv till tak. Ett genomgående påkostat och välplanerat hem där man inte sparat på någon detalj!

Här stiger du in i ett öppet och ljust hem om hela 168 (84 boarea + 84 biarea ) mycket välskötta kvadratmeter, genomtänkt planlösning och sociala sällskapsytor. Huset har genomgått omfattande renoveringar de senaste åren och är idag ytterst smakfullt inredd med ljusa färger, högkvalitativa materialval och innovativa lösningar. Utvändigt är taket helt omlagt, uterum byggt, ny treglasfönster, luftvärmepump m.m. Invändigt är allt i absoluta toppskick, och ingenting har sparats för ett kunna erbjuda ett hem med ”wow-faktor” i varenda vinkel och vrå. Arkitekturen är otroligt genomtänkt in i minsta detalj i allt från ljusinsläpp, takhöjd, rummens placering samt vart man har valt att lägga extra generositet ytmässigt- de sociala utrymmena är imponerande stora.

Bostaden erbjuder hela 3 st sovrum, alla riktigt välplanerade, 2 st badrum/toalett samt bastu. Köket är både funktionellt, arbetsvänligt och påkostat med moderna vitvaror av god kvalitet. Badrummen håller samtliga hög standard. Det som dock är mest iögonfallande är de stora sociala sällskapsytorna med fri utsikt över både trädgård och framsida av tomten. Från vardagsrum så finner man även utgång till uterum/trädgård. Otroligt smakfullt med stora fönsterpartier och rikligt ljusinsläpp. Dessutom finns även ytterligare utrymmen på nedanvåning såsom tvättstuga, förråd, sovrum m.m. För den bilburna familjen finns självklart garage att tillgå.

Trädgården är en behållning i sig själv, välskött, mysig och i bästa solläge. Här finns fina gräsytor för ”lek och spring”, plats för planteringar, växter samt lugna rogivande stunder med en bok i hand. Att innergården har fin gräsyta både på fram – och baksidan av huset gör tomten ännu bättre. En komplementbyggnad i ena hörnet av trädgården ger även gott om utrymme för förvaring av trädgårdsredskap m.m. I bostadsområdet skiljer sig detta hus mycket både på insidan/utsidan och detta hus erbjuder något alldeles extra. Allt in i minsta detalj är genomtänkt och håller mycket hög standard. Materialvalen är smakfulla och funktionella detaljer sätter guldkant på vardagen. Huset är välplanerat och passar för familjen, för de som längtar efter ett hus att växa i, men också för alla som vill bo nära vacker natur och goda kommunikationer.

Omgivningarna runt Bruzaholm erbjuder en mångfald av natur. Här finns en underbar kombination av skog, sjöar och öppna landskap. Ett antal sjöar i närheten inbjuder till både bad och fiske. De största, Solgen och Mycklaflon, är kända för sitt klara vatten och rika fiske. En annan fördel är närheten till större städer som Eksjö, med sin historiska och välbevarade stadskärna med små, pittoreska gränder, butiker och mysiga caféer.

Välkommen till ett boende utöver det vanliga – en villa som måste upplevas på plats!

Karta för Olsbergsgatan 9

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-bruzaholm-eksjo-kommun-olsbergsgatan-9-21344359

Avstånd till vatten: 900

  • Eksjö kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 57599