Utgångspris: 3 400 000 kr

Beskrivning av Villa Odensåsvägen 12

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 99 m²
  • Byggår: 1964

Har du barn i förskole- och skolålder? Då kan du inte bo bättre än i denna fina tegelvillan, då det bara tar ungefär två minuter att gå till skolan.
Huset ligger längst in på en insticksgata och med ett väldigt fritt och härligt läge.

2022 renoverades badrummen på övervåningen; både ett duschrum och en separat toalett har numera en modern standard och har renoverats i en stilsäker ton. Men det är inte bara badrummet som har genomgått en uppgradering. Med en toppmodern bergvärmeanläggning kan du vara säker på att du inte bara får en behaglig inomhusmiljö året runt, utan också minskar din miljöpåverkan genom att välja en mer hållbar uppvärmningsmetod.

Och för de som behöver vara uppkopplade finns fiber indraget, vilket ger dig snabb och tillförlitlig internetuppkoppling för alla dina behov, oavsett om det är för arbete, studier eller underhållning.

Tomten ligger som sagt lite för sig själv och erbjuder gott om utrymme för lek och rekreation, samtidigt som den baksida som vetter mot naturen ger en känsla av total avskildhet och lugn.

Bortom trädgårdens gränser sträcker sig en orörd natur, vilket ger en oändlig känsla av rymd och frihet. Här kan du vakna upp till sång från fåglar och njuta av den friska luften medan du sippar på eftermiddagskaffet på din egna inbyggda altan.

Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Karta för Odensåsvägen 12

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-barnarp-jonkopings-kommun-odensasvagen-12-21309770

Avstånd till vatten: 450

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55631