Utgångspris: 2.350.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Odengatan 35 B

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 74 m²
  • Byggår: 1961

I Jönköpings mest centrala delar ligger den populära bostadsrättsföreningen Cirkeln med ett tilltalande läge nära till både stad, vatten och natur. Här erbjuds en ljus och trivsam trerumslägenhet med söderbalkong i en av Jönköpings bästa föreningar. Lägenheten har fönster i två väderstreck som bidrar till behagligt ljus från morgon till kväll.

Bostaden har en genomtänkt planlösning med luftigt vardagsrum, ett kök med bra arbetsyta och två rymliga sovrum med utgång till balkongen från det ena sovrummet. Läget är dessutom utmärkt med gång- och cykelavstånd till det mesta. Här kan man inte annat än trivas!

Från Odengatan har du nära till trivsamma strövområden vid Vättern, runt Munksjön och Rocksjön samt promenadavstånd till Asecs shoppingcenter och citykärnans rika utbud med shopping och restauranger.

Bostadsrättsföreningen Cirkeln 18 har en låg belåning vilket resulterar i en väldigt låg avgift per kvadratmeter. Fastigheten är välskött, lågbelånad och stammarna är renoverade.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse redan nu!

För mer information eller bokning av en privatvisning är ni varmt välkomna att göra en intresseanmälan via Fastighetsbyråns hemsida eller direkt kontakta ansvarig mäklare Marius Tunaru 073-566 89 00.

För er som önskar eller saknar lånelöfte/finansiering, tveka inte att höra av er om ni önskar att få hjälp med att ordna detta snabbt eller om ni vill ha en kostnadsfri värdering/ försäljningsrådgivning av er nuvarande bostad

Karta för Odengatan 35 B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-jonkoping-oster-jonkopings-kommun-odengatan-35-b-21253795

Avstånd till vatten: 250

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55322