Utgångspris: 2 595 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Odengatan 33

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 73 m²
  • Byggår: 2019

Stig in i denna stilfulla trerummare längs gaveln med egen ingång och låt doften av nykänsla omfamna din upplevelse. Här erbjuds inte bara generöst med naturligt ljus, väl utvalda material och smarta förvaringsmöjligheter, utan också en insynsskyddad miljö som lyfter känslan av integritet.

Njut av minnesvärda stunder på entrébalkongen eller tillbringa dem där underbara sommarkvällarna på den generösa uteplatsen, där utomhuslivet blir en naturlig förlängning av ditt hem. Den smarta planlösningen möter dagens ideal och den fullt utrustade maskinparken ger varje del av boendet en praktisk funktion, vilket tillsammans skapar en harmonisk vardagsmiljö.

HTH köket är i toppskick och öppnar vackert upp mot de stora sociala ytorna. Här är det okomplicerat att välkomna både vänner och familj utan att behöva göra avkall på komforten.

Badrummet som är precis så som man önskar, med högkvalitativa material, generösa arbetsytor och diskret förvaring, samt tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet.

Föreningen EAST 2 erbjuder en rad faciliteter, inklusive ett stort varmgarage och förråd på källarplan för extra förvaring. De vackra grönområdena och närheten till parker ger möjlighet till avkoppling och friluftsliv, medan gästlägenhet och festlokal gör det enkelt att umgås.

Välkommen till en drömmig bostad i Jönköpings absoluta kärna. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Karta för Odengatan 33

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-oster-city-jonkopings-kommun-odengatan-33-21348591

Avstånd till vatten: 300

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55322