Utgångspris: 1 750 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Odengatan 28

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 34 m²
  • Byggår: 2020

Trettiofyra kvadratmeter högst upp på Odengatan 28 – Kålgården.

En yteffektiv och luftig planlösning med generöst ljusinsläpp från stor balkong i soligt söderläge.
Stora fönsterpartier bjuder på fina vyer över omgivningen. Läget är perfekt med närhet till centrum, grönskande park och de tre sjöarna – Rocksjön, Munksjön och Vättern. Stadens sjudande kafé och restaurangstråk, liksom högskolan, finns inom kort gångavstånd.

I bostaden finns rymlig förvaring bakom skjutdörrar och helkaklat badrum med egen tvättsektion. Allrum och kök är i en enhet med goda ytor för soffgrupp, matbord samt mysig sänghörna. Rummets väggar är vitmålade och på golvet ligger ekparkett. Balkongen är magisk med gott om plats för sociala aktiviteter och utrymme för möblemang, inredning och växter.
Läget högst upp i fastigheten ger verkligen avtryck ute på balkongen med flertalet soltimmar att njuta av. Solen tittar in på förmiddagen och håller i sig till tidig kväll. Till bostaden hör också ett rymligt förråd i källarplan.

Bostadsrättsföreningen Postiljonen är en stabil förening som äger marken. Fastigheten har hög standard med en tjusig tegelklädd fasad som uppfördes år 2020 och inkluderar sammanlagt 108 bostadsrätter. En fastighet som verkligen sticker ut med en egen oas på innergården, samt stor takterass i kvällssol. Som medlem i föreningen får du även tillgång till gemensamhetslokal samt bastu i gårdshuset. De två sistnämnda bokas digitalt. Väntar ni besök tillhandahåller föreningen även en gästlägenhet att hyra mot mindre avgift. Via hissen nås föreningens garage med tillgängliga parkeringsplatser för medlemmarna.

I den låga månadsavgiften om 2197 kronor ingår värme, vatten, internet, tv-kanaler samt bostadsrättstillägg.

Kålgården är en av stadens mest uppskattade stadsdelar, med närhet till både grönska och city. På gångavstånd nås affärer, matbutiker, restauranger, träningsanläggningar och Högskolan i Jönköping.
Ett toppenläge där du snabbt kan växla lugnet i naturen till pulsen i city.

Varmt välkomna med er intresseanmälan till Ramsin Warda – 0704-89 51 21

Karta för Odengatan 28

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-kalgarden-jonkopings-kommun-odengatan-28-21346683

Avstånd till vatten: 350

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55323