Utgångspris: 2 195 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Odengatan 26

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 55 m²
  • Byggår: 2020

Välkommen till denna trevliga lägenhet på Kålgården!

Rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter, härifrån nås badrummet som är utrustat med en tvättsektion. Vidare in i lägenheten finns köket som är öppet mot vardagsrummet vilket bjuder in till härliga ytor för umgänge och gemenskap. Köket är utrustat med gråa luckor samt en mörk bänkskiva. Från det rymliga sovrummet når man balkongen som ligger i söderläge mot innergården. Lägenheten som är belägen högt upp i huset inger en lugn atmosfär samt får ett härligt ljusinsläpp som som sprider sig vidare på de ljusa ytskikten.

Direkt närhet till hela Jönköpings utbud av både shopping och natur. På promenadavstånd ligger Jönköpings tre stora sjöar Rocksjön, Munksjön och Vättern med tillhörande promenadstråk. Allra närmast i shoppingväg finns Atollen och Öster City med restauranger, shopping och matvarubutiker.

Brf Drotten 2 erbjuder sina medlemmar en mysig innergård med gemensamhetsutrymmen som inrymmer bastu och samlingslokal, utegym finns på gården. Under föreningens fastighet finns varmgarage. Det finns också en övernattningslägenhet för föreningens medlemmar. Föreningen har dessutom ett förmånligt gruppavtal för internet och tv-utbud, för endast 179 kr/mån erbjuds fiberuppkoppling 100/100 och Telias tv-utbud Lagom.

Varmt välkommen till ett grymt läge på Kålgården!

Karta för Odengatan 26

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-kalgarden-jonkopings-kommun-odengatan-26-21306055

Avstånd till vatten: 350

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55323