Utgångspris: 3.200.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Odengatan 24

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 96 m²
  • Byggår: 2020

Lägenheten är belägen på andra våningen i huset där varje kvadratmeter är genomtänkt för att ge enastående boendekvalitet.
Hallen är välkomnande och bred med god förvaring och avhängning direkt till höger. Rakt fram öppnar vardagsrummet upp sig tillsammans med köket och ljuset faller in så fint.

Genomgående vita väggar och ekparkett som löper i hela bostaden. Det ger er en enkel bas att inreda efter. Köket är från Marbodal med vita skåpsluckor, god arbetsyta och maskinell utrustning i rostfritt utförande.

I lägenheten finns även tre rymliga sovrum med möjlighet till att skapa eget kontor i det mindre sovrummet. Från det största sovrummet nås lägenhetens inglasade balkong som vetter åt innergården med sydostligt läge. God förvaring med flertalet garderober och klädkammare. Badrummet är en plats för avkoppling med sina helkaklade ytor och moderna detaljer. Här finns egen tvättsektion med tvätt och torktumlare. Ovan finns bänkskiva för avställning.

En planlösning som tilltalar både som par och en mindre barnfamilj. Det här området behöver ingen närmare presentation. Det är ett av Jönköpings mest önskvärda områden, och det är inte svårt att förstå varför. Med närheten till parker, sjöar och stadens puls är varje dag en möjlighet till äventyr och njutning. Vättern, Munksjön och Rocksjön ligger inom räckhåll, och oavsett om du föredrar en dag på stranden eller en kväll i centrala Jönköping. Upptäck den perfekta balansen mellan komfort och livsstil i denna fantastiska lägenhet på Kålgården.

Drotten byggdes med hög standard, en tjusig tegelklädd fasad svaras upp med högkvalitativ interiör. Som medlem i föreningen har man tillgång till föreningens vackra innergårdsmiljö. Här finns gårdshus med gemensamhetslokal och bastu tillgängligt att boka. Väntar ni besök tillhandahåller föreningen även en gästlägenhet att hyra mot mindre avgift. Ett genomtänkt, lyckat och påkostat bostadsprojekt.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse till Ramsin Warda – 0704-89 51 21.

Karta för Odengatan 24

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-kalgarden-jonkopings-kommun-odengatan-24-21275125

Avstånd till vatten: 350

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55323