Utgångspris: 2 250 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Odengatan 21B

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 90 m²
  • Byggår: 1943

Vacker våning om 3,5 rum och kök fördelat på 90 kvadrat med mycket generös takhöjd, fint ljusflöde och bevarad charm. Restaurerad och renoverad på senare år i tidsenlig stil där de större renoveringarna genomfördes år 2012. Nedanför porten ställer du smidigt bilen och här finns även el-bildsladdare installerade att ansöka om för dig med el-bil. Endast ett par kvarter från stadens puls och samtidigt lugnt och stilla vid sidan av.

Interiört bjuds en öppen och härlig hall som bjuder in till våningen och utgör en central del. Köket renoverat så sent som 2012 finner du till vänster med tillhörande matsal där köksön delar av. Ett kök som gjutet för sociala sammanhang. Längre in når du det mindre sovrummet till vänster som bjuder en fin garderob som sväljer det mesta. Rakt fram badrummet som också är renoverat 2012 i samband med stambytet i fastigheten. Här värmer golvvärmen gott om fötterna och tvättsektionen möjliggör en enkel vardag. Vidare når du Master bedroom till höger som ger access till både balkong i soligt läge och vardagsrummet. Sovrummet är även utrustat med fin garderobslösning som försluts med skjutdörrar. För dig som inte kan få nog av bra förvaring följer dubbla förråd med lägenheten, ett på vind och ett i källarplan.

BRF Odengatan 21 Jönköping är en välskött förening. Föreningen har redan genomfört ett antal betydande renoveringar, bl.a. stambyte och följer kontinuerligt upp fastigheten. Föreningen är även i framkant vad gäller moderniteter såsom el-bilsladdare installerade och genomgående ett hållbart tänk.

”Sedan dag ett vi såg den här lägenheten föll vi för den bevarade äldre charmen med dess takhöjd. Vi uppskattar de väl tilltagna rummen som möjliggjort för mycket förvaring utan att tumma på den luftiga och rymliga känslan. Vårt stora sociala kök med middagsbjudningar har varit ett härligt inslag i vardagen.
Runt hörnet når vi allt vi önskar. Nybakta frallor, restauranger och mataffärer med generösa öppettider, som har räddat en och annan ”sista minuten-handling”.
Närheten till både Munksjön och Rocksjön gör att dessa sjöar har rundats otaliga gånger och det har blivit många härliga promenader längs med vackra Vätterstranden. Ett stort plus, som också var en viktig del för oss när vi flyttade hit, är närheten till E4:an. På bara några minuter är vi smidigt ute från stadskärnan.
Vi har trivts otroligt bra och bott väldigt bekvämt under vår tid här och är övertygade om att nästa ägare kommer att trivas lika bra.” – Säljarens egna ord.

På Jönköping Öster lever man lugnt och lite avskilt, ändå nästan mitt i smeten med stans största shoppinggata och de populära stråken runt sjöarna bara några kvarter bort. Ett perfekt boende såväl för studenten som vill ha nära till högskolan eller den som förespråkar kombinationen mellan cityläge, charm och bekvämlighet. Här finns verkligen allt Jönköping har att erbjuda när du tar första klivet ut genom dörren!

Varmt välkommen till trendiga Odengatan 21B, Jönköping Öster. Visning sker efter bokning till ansvarig mäklare.

Förbered dig gärna genom att:

– Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
– Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
– Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Karta för Odengatan 21B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3,5rum-jonkoping-oster-jonkopings-kommun-odengatan-21b-20916515

Avstånd till vatten: 300

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55322