Utgångspris: 2 900 000 kr

Beskrivning av Villa Nyhemsgatan 13

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 116 m²
  • Byggår: 1923

Välkommen till denna mysiga och välskötta tvåplansvilla om dryga 170 kvm i populära Nyhem-området. Här möts du av en perfekt balans mellan dåtid charm och modernitet med arkitektonisk linje. Vackert fiskbensparketgolv i original, en över 100 år gammal kakelugn som höjer mysfaktorn, hela 7 rum med fyra ordentliga sovrum, stora salonger och pampiga rum med högt i tak och charmiga samt välbevarliga detaljer med höga golvsocklar.

Ett ljust, öppet och fint kök, härliga detaljer och kaklat badrum tillsammans med flertalet ytor på källarplan gör detta till en perfekt villa för familjen. Trevligt utedäck med sol tidig förmiddag till sen eftermiddag! Bergvärmepumpen bidrar med skön värme och sansade elräkningar med låga driftkostnader.

Trädgården är precis som huset väl omhändertagen och här har nästa ägare lyxen att ta vid en insynsskyddad trädgård med fina och stora gräsytor som barnen kan leka fritt på. Carport stor nog för två bilar, och laddboxen för elbil följer med.

Detta är villan för er som söker välplanerade ytor, där den goda ordningen och kvaliteten är genomgående, och ett utmärkt läge med närhet till skola, förskola, centrum som finns på bekvämt avstånd. Nyhem är ett populärt val bland många. Välkommen att uppleva alla fördelar på plats du också!

Visas lördag 25/5 kl 11:00 och måndag 27/5 18:00.
Välkommen!

Karta för Nyhemsgatan 13

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-nyhem-nassjo-kommun-nyhemsgatan-13-21324190

Avstånd till vatten: 150

  • Nässjö kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 57138