Utgångspris: 7.495.000 kr

Beskrivning av Villa Nyhem Brunaredsviken 2

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 160 m²
  • Byggår: 1938

Unik möjlighet att nu förvärva högkvalitativt villaboende vid Stråken.
Är önskan stor att hitta Hem, en given plats som bidrar till stillhet och avkoppling men även sätter en tydlig guldkant på tillvaron.

Nyhem Brunaredsviken 2 ligger i perfekt avskildhet vid Stråkens västra kant endast 25 min från Jönköpings centrum.

Omfattande till och ombyggnation utfördes 2011, resultatet talat för sig själv. 160 + 52 välplanerade kvadratmeter fördelat på 6 rum och kök, varav 5 sovrum. En tilltalande planlösning där 2 sovrum + dusch fördelas i den norra delen, kök matplats och sociala ytor centralt placerade i fastigheten och ytterligare 3 sovrum + dusch wc i den södra delen. Planlösningen är genomtänkt och ger en uppdelning för övernattande gäster eller barnens sovrum i en del och föräldrar sovrum alt kontor i motsatt del av huset. Källarplanet om 52 kvm med rymlig tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare samt separat ”pannrum” med Nibe F1245 Värmepump – Sjövärme. Vidare på Källarplanet finns klassisk matkällare och en rymlig klädkammare.

Här bor ni på väl tilltagen strandtomt om 6 208 kvm med såväl fiskerätt som kräftfiskerätt. Stråken erbjuder dryga 2 mils ”vattenväg” perfekt för paddling, båtliv och fiske, men även goda möjligheter till svalkande bad. Skulle Stråkens badtemperatur ej vara till belåtenhet går det med fördel att ta ett dopp i den uppvärmda poolen. För er som gillar båtlivet är det inbyggda båthuset under pooldäcket en stor tillgång, här kan ni på ett smidigt sätt dra upp båten efter dagens fisketur via elvinch och utlagda räls i sjön, en knapptryckning och båten vinschas in på ett enkelt sätt.

Trädgården är smakfullt planerad med terrasseringar och stensättningar, den 4-hjulsdriva robotklipparen tar på ett smidigt sätt hand om de stora gräsytorna, infarten mot fastigheten pryds av rundhuggen granitsten. Fristående carportsbyggnad med 2 separata förrådsdelar som på ett praktiskt sätt tar hand om förvaring av diverse trädgårdsredskap, cyklar mm. Carporten har plats för 2 bilar, här finns även elbilsladdare.

Fastigheten säljs med omfattande bohag som ingår i Försäljningen : Exempelvis: Huskvarna åkgräsklippare & Snöslunga, Huskvarna 4 – WD Robotklippare 435x AWD, 5 m motorbåt med 60 hk 4-takts Hondamotor mm.


Varmt välkomna att Maila eller ringa in er intresseanmälan
[email protected] eller 0708-70 28 2 24

Karta för Nyhem Brunaredsviken 2

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-mullsjo-kommun-nyhem-brunaredsviken-2-20501657

Avstånd till vatten: 50

  • Mullsjö kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56592