Utgångspris: 3.595.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Nygatan 16C

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 113 m²
  • Byggår: 1926

I hörnan Nygatan/Stagneliusgatan, tar du några trappsteg upp och möts av en historisk elegans och modern bekvämlighet. Både byggnaden och lägenheten har flera tidstypiska detaljerna många drömmer om, då byggnaden byggdes 1926. Denna magnifika lägenhet har bl.a. vackra trägolv, högt tak, ca 2,70 meter och flera fina kakelugnar. Tre sovrum och två sällskapsrum, perfekta rum för att umgås med vänner och familj i eller bara njuta av en lugn stund för dig själv. Den unika atmosfären i denna fina femrummare är svår att förklara med ord – den måste helt enkelt upplevas. Badrummet är helkaklat med dusch bakom glasdörrar samt i utrymmet är det förberett för en tvättmaskin, bara att koppla in. Köket är i en fröjd för ögonen med dess förtjusande och välbevarade skåp. Det finns två förvaringsutrymmen samt ett stort kallskafferi i köket – ett sådant många önskar sig!

En supermysig innergård väntar på dig, en oas med lugn och ro mitt i stadens puls. Här kan du njuta av långa sommarkvällar vid grillen, odla dina egna blommor, tomater och grönsaker eller bara slappna av med en god bok. Det är svårt att hitta något liknande – en sådan perfekt plats att koppla av och skapa minnen på.

Med kort promenad når du allt du behöver i form av bl.a. affärer, restauranger, skolor, förskolor, gym, bad och strövområden.

Att bo på Malmen är mer än bara att ha ett hem – det är att omfamna en livsstil där tidlös skönhet och modern komfort smälter samman på ett sätt som få platser kan erbjuda. Om du letar efter en bostad som inte bara har alla bekvämligheter du behöver, utan också har en själ och en historia som sträcker sig långt tillbaka i tiden, då är detta din chans. Välkommen!

Karta för Nygatan 16C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-5rum-malmen-kalmar-kommun-nygatan-16c-20400213

Avstånd till vatten: 650

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39254