Utgångspris: 1.850.000 kr

Beskrivning av Villa Nygatan 12

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 78 m²
  • Byggår: 1947

Välkommen till Bottnaryd och Nygatan 12, där denna förtjusande villa stolt reser sig på en stor och fin trädgårdstomt. Här erbjuds en atmosfär av trivsel och gott om potential med generösa ytor som passar hela familjen.

I denna villa väntar flera rymliga sovrum, ett ljust kök, ett välproportionerat vardagsrum, matsal, badrum, gäst-WC, en möblerbar hall samt gott om förvaringsutrymmen. Källarvåningen utgör en extra tillgång med utrymme för förvaring, bastu och dusch – allt som behövs för en bekväm och funktionell vardag.

Huset har en utmärkt planlösning med stora fönster som flödar in mycket naturligt ljus, skapande av en öppen och luftig atmosfär. Flera nyrenoverade delar bidrar till en modern touch, särskilt med tanke på husets utbyggnader. De stora biytorna öppnar upp för många möjligheter, inklusive utrymme för fler rum och kanske till och med möjligheten att ha sitt eget gym eller andra personliga utrymmen.

Uteplatsen är nybyggd och utstrålar en känsla av att vara både ute och inne samtidigt, vilket förlänger sommarsäsongen och ger möjlighet till avkoppling och umgänge i en harmonisk miljö.

Det praktiska dubbelgaraget, den stora trädgården och det trevliga uterummet kompletterar husets inre kvaliteter och erbjuder en plats för avkoppling och socialt umgänge.

Läget är optimalt med bekvämt gångavstånd till affär, skola, dagis, lekplats och en fin idrottsplats. I närområdet finner du även en härlig badplats vid sjön Stråken, inbäddad i vacker natur. Det finns även fler badsjöar och fiskemöjligheter.

Området erbjuder en fridfull tillvaro med närhet till skog natur och flera pittoreska kyrkor. Logistiken gör det dessutom enkelt att ta del av arbetsmöjligheter i närliggande områden. Bottnaryd kan ses som unikt i den bemärkningen att det ligger mellan Göteborg, Stockholm och Malmö. Bottnaryd, en mysig tätort med en unik atmosfär, välkomnar dig med vänliga grannar och en genuin gemenskap. Här finns en harmonisk livsstil med bekvämligheter runt hörnet och en lugn atmosfär som gör varje dag trivsam.

Denna villa på Nygatan 12 ligger helt optimalt för en barnfamilj då det är avspärrat för genomfartstrafik.

För ytterligare information och för att utforska möjligheterna, är du välkommen att kontakta den ansvariga mäklaren Jenny Eriksson på telefonnummer 073-376 97 09 eller Eveline Ahx på telefonnummer 073 501 13 12

Karta för Nygatan 12

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-bottnaryd-jonkopings-kommun-nygatan-12-21276399

Avstånd till vatten: 350

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56576