Utgångspris: 2 150 000 kr

Beskrivning av Villa Norrvägen 15

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 120 m²
  • Byggår: 1970

Välkommen till denna trevliga och rymliga 1-plansvilla med källare, belägen på ett mycket familjevänligt läge i Mellangården, Vetlanda. Här erbjuds ett härligt hem på ett utav Vetlanda bästa lägen som är perfekt för en växande familj.

Ifrån trappan möts du av en öppen hall i anslutning till kök och vardagsrum. Vardagsrummet är stort och i vinkel, här får man enkelt plats med både soffgrupp och större matsalsbord. Köket är utrustat med spis, kyl, frys, diskmaskin och har bra arbetsytor. Ifrån köket kommer man direkt ut till den trevliga baksidan där man nyligen lagt en stor altan i anslutning till inglasade uterummet med både eftermiddags- och kvällssol. I övrigt på entréplan finns badrum och tre rymliga sovrum.

Källarvåningen består utav gillestuga, badrum med bastu, förrådsutrymmen, ett rum som går att göra till ytterligare ett sovrum och en rymlig tvättstuga.

Norrvägen 15 ligger i ett mycket familjevänligt område med promenadavstånd till skolor, lekpark, idrottsanläggningar och trevliga promenadstråk

Den här bostaden är den perfekt för dig som vill bo i ett familjevänligt område med närhet till allt man behöver. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning!

Karta för Norrvägen 15

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-mellangarden-vetlanda-kommun-norrvagen-15-21346181

Avstånd till vatten: 350

  • Vetlanda kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 57434