Utgångspris: 795 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Norrlidsvägen 152D

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 95,5 m²
  • Byggår: 1980

Nu söker denna fyrarummare på Norrlidsvägen 152D nya ägare som med en stor dos kärlek och med en varsam hand vill skapa sitt hem att trivas i. Lägenhetens 95,5 kvadratmeter är välplanerade och sitter på stor potential för att rymma hela familjen.

En trappa upp välkomnas du in i hemmet via den tilltagna balkongen som bjuder på härlig förmiddagssol. Här kommer sommarens alla frukostar mer än gärna avnjutas. Hallen bjuder på goda förvaringsmöjligheter i både klädkammare och förråd. Direkt till vänster finns köket beläget med plats för större matgrupp. Vidare in i bostaden uppenbarar sig det tilltagna vardagsrummet med stor social yta, perfekt för alla mysiga filmkvällar i soffan. Därtill erbjuds tre rymliga och lättmöblerade sovrum, där samtliga är rofyllt belägna i den mer privata delen av bostaden. Dessutom erbjuds gäst-wc och ett smakfullt badrum som renoverades 2017.

Här bor du i välskött förening med härlig gemenskap. Läget är omgiven av vacker grönska samtidigt som du bor med närhet till allt som vardagen kräver. På bekvämt avstånd finns välsorterad livsmedelsbutik, förskola/skola, vårdcentral och annan service. I området finns goda kommunikationer med busshållplats bara en kort promenad bort och fina cykelvägar som smidigt tar dig in till centrum.

Karta för Norrlidsvägen 152D

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-norrliden-kalmar-kommun-norrlidsvagen-152d-21361392

Avstånd till vatten: 1200

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39357