Utgångspris: 425.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Norrlidsvägen 130D

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 65,5 m²
  • Byggår: 1980

Här finns nu möjligheten att bli ny ägare till denna trivsamma och prisvärda lägenhet som har ett jättefint läge i föreningen. En stor 2:a om 65,5 kvm med egen balkong delvis under tak som vetter ut mot väster och eftermiddag/kvällssolen. Lägenheten har ett lugnt och skyddat läge på andra våningen och planlösningen väl genomtänkt. Förutom den stora balkongen erbjuder lägenheten rymlig hall, WC & duschrum med tvättmaskin, klädkammare/förråd, stort sovrum, vardagsrum och kök med full maskinell utrustning. Lägenheten har fönster i två väderstreck som gör den genomgående ljus och luftig.

Från lägenheten har du fina cykelvägar som leder dig till all tänkbar service i Berga Centrum och till skolor/förskolor. Cykeln tar dig vidare till fantastisk natur och till flera olika badplatser. För er som åker buss finns det hållplatser i anslutning till föreningen. Föreningen sköts om av Riksbyggen och har mycket god ekonomi och består av totalt 132 lägenheter. Här finns gemensam tvättstuga och samlingslokal man kan hyra. Vidare finns både garage- och bilparkeringar. En del av bilparkeringarna har nydligen installerats med laddbox.

Lägenheten kan tillträdas med kort varsel om det skulle tilltala köparen. Varmt välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om ni har frågor på försäljningen eller om ni vill boka in er på visning.

Karta för Norrlidsvägen 130D

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-norrliden-kalmar-kommun-norrlidsvagen-130d-21281304

Avstånd till vatten: 1000

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39357