Utgångspris: 1 650 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Norrgårdsgatan 5C

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 61 m²
  • Byggår: 1961

På Norrgårdsgatan 5C blir du bortskämd med gångavstånd till allt som kan önskas. Däribland stort köpcentrum, Skälby med dess härliga natur samt universitetet och Kvarnholmens alla butiker, caféer och restauranger. Med detta sagt är det inte konstigt att Norrgård blivit ett av Kalmars mest populära områden att bosätta sig i.

I denna bostad om två rum och kök bjuds du på genomgående fina ytskikt och en optimal planlösning. Detta är den större varianten av tvårummarna på Norrgård. De extra kvadratmetrarna har strategiskt placerats i hemmets hjärta – köket. Ett kök som på ena planhalvan bjuder på spelrum för kocken och andra sidan ger plats för dina middagsgäster. Förvänta dig rikligt med ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Vardagsrummet, som redan är generöst tilltaget, förlängs av en härlig inglasad balkong som vetter mot eftermiddags- och kvällssolen Ditt sovrum är lugnt placerat mot en av föreningens många innergårdar. Genomgående goda förvaringsmöjligheter och ett helkaklat badrum med egen tvättavdelning.

I bostadsrättsföreningen Kalmarhus 14 bor du med låg månadskostnad i en stabil föreningen. Solceller har precis installerats vilket genererat till lägre driftkostnader för såväl förening som för dig som boende. Föreningens innergård är välskött med grillplatser, grönytor och två nya lekplatser. Här finns även övernattningslägenhet vilket kommer uppskattas när du har långväga familj och vänner på besök. I huset finns tvättstuga, förråd och cykelrum.

Karta för Norrgårdsgatan 5C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-norrgard-kalmar-kommun-norrgardsgatan-5c-21352510

Avstånd till vatten: 650

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39242