Utgångspris: 1 195 000 kr

Beskrivning av Villa Norrbödagatan 37

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 50 m²
  • Byggår: 1923

I omtyckta Böda där hav, sandstrand, butiker, restauranger och minnesvärda semesterdagar erbjuds, just där kan nu fritidshusdrömmen bli verklighet. Välkomna till villa Valborg, ett charmigt fritidshus på lugn och härlig tomt intill Enåsen. Här erbjuds ett boende i fullgott skick med två sovstugor och en matkällare på tomten. Det finns utrymme för förbättring och vidareutveckling, men du hinner även njuta av lata sommardagar och av allt Öland har att erbjuda.
Den lummiga naturtomten bjuder på kaprifol, tulpaner, kastanj, hassel och påskliljor, här njuter ni av alla årstiderna och förundras över den härliga miljön. Intill ligger öppna marker som gör tillvaron lugn och lantlig, trots att du på några minuter cyklar till Kaffestugan för nybakat bröd. Åt ett annat håll har vi trevliga Tujaskogen och Skäftekärrs järnåldersby med café.

Det här är en plats för familjen att skapa sommarminnen på, stort plus med sovstugorna så att alla sommarens gäster har eget boende. Bostadshuset består av ett trevligt kök med plats för sittgrupp, allrum, vardagsrum, både hall med trevlig farstu samt groventré invid köket, tre sovrum på övervåningen och badrum. På korta avstånd tar ni er till omtyckta Bödabukten med vacker sandstrand, barnvänliga bad samt service såsom året-runt öppen ICA-butik, restauranger och frisör. Välkomna till Villa Valborg!

Karta för Norrbödagatan 37

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-boda-borgholms-kommun-norrbodagatan-37-21347527

Avstånd till vatten: 1200

  • Borgholms kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38773