Utgångspris: 4 700 000 kr

Beskrivning av Villa Norrahammarsvägen 78

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 188 m²
  • Byggår: 1926

Välkommen till Norrahammarsvägen 78, där denna imponerande tvåfamiljsvilla stoltserar med sin närvaro. Beläget i det eftertraktade området Hovslätt, erbjuder detta hus ett exklusivt boende med gott om utrymme och moderna bekvämligheter.

Huset sträcker sig över en total yta av 290 kvadratmeter, fördelat på två separata lägenheter samt en källare. Genomgående har huset fått löpande renoveringar och förbättringar, vilket inkluderar nyare tak och fönster som bidrar till både estetik och energieffektivitet.

Både badrum och kök i båda lägenheterna har renoverats till en modern standard, vilket bjuder in till bekväm och stilfull vardag. Här möts du av högkvalitativa ytskikt och moderna detaljer som skapar en trivsam atmosfär för både avkoppling och umgänge.

Det rymliga dubbelgaraget erbjuder gott om plats för fordon och extra förvaring, vilket gör det till en praktisk och funktionell del av fastigheten. En välskött och grönskande trädgård omger huset, skapar en avkopplande miljö för rekreation och lek.

Denna charmiga och välskötta tvåfamiljsvilla erbjuder en harmonisk kombination av moderna bekvämligheter och praktiska detaljer, vilket skapar det perfekta hemmet för dem som söker komfort och stil. Med närhet till bekvämligheter och grönområden blir detta hem en idealisk plats för både avkoppling och social samvaro.

Karta för Norrahammarsvägen 78

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-hovslatt-jonkopings-kommun-norrahammarsvagen-78-21269490

Avstånd till vatten: 2100

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55627