Utgångspris: 12 500 000 kr

Beskrivning av Villa Norrabyvägen 54

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 142 m²
  • Byggår: 1919

Nästan längst bort på Norrabyvägen hittar vi detta underbara och privata läge invid vattnet.
Ett sällsynt tillfälle att förvärva en strandtomt med så privat läge som denna. Huset uppfördes 1909 och suterrängplanet byggdes till 2004. Med en strandtomt om 2 166 kvadratmeter med tillhörande 568 kvm vatten är denna villa med detta läge något alldeles extra. Lägg därtill ett attefallshus och en egen bastu vid vattnet och en stor brygga.
Redan i hallen möts man av något unikt. Öppnar man en lucka i golvet kan man kliva ner i en vinkällare med konstant bra temperatur och plats för flera hundra flaskor.
När man sedan tar klivet in i allrummet slås man av den magnifika utsikten över sjön Sommen genom de stora fönsterpartierna. Allrummet ligger i öppen planlösning till köket. I köket har men en öppen spis med insats och ett kök i med inredning i ek. Maskinparken består av gashäll, grill, ugn, micro, diskmaskin, en fullstor frys, ett fullstort kylskåp och ett inbyggt kylskåp under bänken. Från det stora allrummet når man ut på balkongen som sträcker sig längs med hela huset. En trappa upp har man två sovrum i gammal stil med snedtak, det ena är stort och har fönster åt tre vädersträck. Det lite mindre sovrummet har en egen balkong. I suterrängplanet ligger det genomgående klinkers med golvvärme inunder. Här ligger husets största sovrum som har fönster ut mot vattnet och här vaknar men till en fantastisk vy årets alla dagar. Härifrån kan man kliva ut på altanen och ta sig ett dopp i bubbelpolen. Invid sovrummet ligger en stor klädkammare och innanför den har man ett badrum med bubbelbadkar dusch, wc och tvättkommod. I detta planet ligger även tvättstuga (med sjöutsikt), ett ytterligare rum som har många möjligheter som ex hobbyrum eller hemmakontor. Givetvis kliver man rätt ut i garaget som är både isolerat och uppvärmt.
På tomten finns även en äldre byggnad i gott skick som kan husera garage, hobbyrum eller varför inte parkera golfbilen här och inreda resten av utrymmet till träningsyta för vinterhalvåret. Det här är verkligen ett underbart läge och det är sällan dessa blir till salu. Kika gärna runt inne i huset i vår 3D-visning här nedan. Anmäl sedan ditt intresse för mer info och visning.

Karta för Norrabyvägen 54

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-tranas-tranas-kommun-norrabyvagen-54-21355140

Avstånd till vatten: 50

  • Tranås kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 57343