Utgångspris: 5 500 000 kr

Beskrivning av Villa Norra Varvsgatan 22 A-B

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 140 m²
  • Byggår: 1739

Unik skeppargård från 1700-talet som är ett av Västerviks äldsta hus på första parkett mot vattnet! Här upplever du historiens vingslag i en välbevarad 1700-tals skeppargård med en anrik historia.
Denna egendom är något utöver det vanliga. Inuti huset möts du av en atmosfär fylld av tidstypiska detaljer så som originaldörrar, beslag och takbjälkar. Köket är utrustat med både vedspis och bakugn, här finns även flera kakelugnar och hela tiden slås du av hur välarbetad och omhändertagen fastigheten är.

Förutom huvudbyggnaden finns ett fullutrustat gästhus om 81 m2 fördelat på 3 rok där vänner och familj kan bo bekvämt. Den rejäla trädgårdstomten omfamnar dig med sin charmiga och varierande karaktär med tidstypisk kullersten och gröna gräsytor. Trädgården ligger i bästa sydvästläge, vilket garanterar sol hela dagen och kvällen. Sommarkvällarna som badar i kvällssol med havets siluett som utsikt i goda vänner lag, här kan du skapa minnen som kommer att vara med dig för alltid. På trädgården är du skyddad från vind och här kommer våren tidigt och hösten stannar sent, en tomt att tillbringa tid i under stora delar av året.

Här bor du mitt i centrum med alla bekvämligheter inom räckhåll och stadens puls runt hörnet. Med båt är du ute direkt i Västerviks vackra skärgård med över 5000 öar.
Detta boende är ensamt i sitt slag och tar dig med storm och lämnar ingen oberörd, varmt välkomna på visning!

Karta för Norra Varvsgatan 22 A-B

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-gamla-oster-vasterviks-kommun-norra-varvsgatan-22-a-b-21324925

Avstånd till vatten: 50

  • Västerviks kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 59330