Utgångspris: 1 395 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Norra Bogesundsgatan 7A

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 39 m²
  • Byggår: 1956

Kvadratsmart vindslägenhet i nordisk design och stil. 39 smarta kvadrat och passar dig som gillar det lilla extra. I en stabil förening med god ekonomi möjliggör en förmånligt låg boendekostnad!

Interiört bjuds mycket hemtrevliga materialval som passar de allra flesta i smaken. Smart hall med dolt utrymme för förvaring följt av ett stilrent kök med diskmaskin som förenklar matlagningen och som öppnar upp mot allrummet. Allrummet rymmer den större dubbelsängen avskiljt och soffa med tv-hörna. Här är kvadraten fint fördelade och inredningen går i nordiska material och design.
Badrummet är också uppdaterat på senare år och bra planerat. Vindsförråd på samma våningsplan och här bor du privat högst upp i huset utan grannar på samma plan. Lugnt, skönt och tryggt.

Bostadsrättsföreningen HSB Narva är välskött med god ekonomi. Trappstädning och gårdsskötsel sköts av extern part. Bekvämt för dig som boende.

Området Gräshagen bjuder närhet till grönt och skönt med vacker natur. Vad sägs om Vattenledningsparken, Stadsparken och Bårarp? Vackra landskap att upptäcka och ett par smultronställen på vägen. Chokladverkstan är ett uppskattat utflyktsmål bland hagarna i Bårarp.
Närhet till livsmedelsbutik, pizzeria, skola och Jönköping City. Området är beläget endast några minuter från Jönköping City och på nära cykelavstånd till Högskolan/Jönköpings University (JU). Busshållplats på nära avstånd som trafikeras av stomlinjebuss nr 3.
E4:an når du på ett par minuter som bidrar till ett enkelt resande eller pendlande för dig som arbetar på annan ort, liksom till 40:an mot Göteborg.

Varmt välkommen att trivas på Norra Bogesundsgatan 7A.

”Det bästa med lägenheten är att den är välplanerad och det öppna köket. En mysig och personlig vindslägenhet på privat läge”. – Säljarens egna ord.


Förbered dig gärna genom att:

– Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
– Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
– Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Karta för Norra Bogesundsgatan 7A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-grashagen-jonkopings-kommun-norra-bogesundsgatan-7a-19636555

Avstånd till vatten: 1300

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55473